MIKSI LIIKKUVA KAUNEUSHOITOLA?

Tältä sivulta loydät minulta usein kysyttyjä kysymyksiä. Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä, niin soita 040-6620135 tai lähetä minulle sähköpostia ja vastaan mielelläni mahdollisiin lisäkysymyksiin.

Usein Kysyttyä

Liikkuva kauneus Vantaa kartta

Matkakuluttomat Alueet
Tuon liikkuvan kauneushoitolani luoksesi ilman matkakuluja seuraavilla postinumero alueilla:

Vantaa 01200 - 01520
Helsinki 00500-00940
Kerava 04200-04260
Tuusula 04300-04380
Järvenpää 04400-04480
Sipoo 01150-04240

Muut hoitoalueet
Matkakulut 0.50€/km (sis ALV 24%) yhteen suuntaan osoitteesta Kumpare 39, 04240 Talma, Sipoo. Annan sinulle matkakulujen kustannusarvion ennen hoitoasi.

Avoinna

Katso vapaat ajat täältä.

Miksi liikkuva kauneushoitola

Helppoa ja taatusti rentouttavaa! Saat täydellisen hyödyn hoidoistasi, kun sinun ei tarvitse murehtia kiirehtimisestä paikasta toiseen, parkkipaikoista tai muista kodin ulkopuolisista stressin aiheuttajista. Kotonasi voit kääriytyä kylpytakkiin ja ottaa vaikka nokoset heti hoidon jälkeen. Täydellistä!

Kenelle

Teen hoitoja naisille ja miehille. Hoidot on suunnattu täysi-ikäisille, mutta voin tehdä joitain hoitoja myös alle 18-vuotiaille mikäli huoltaja on paikalla ja antanut suostumuksen. Intiimisokerointi on tarkoitettu aina vain yli 18-vuotiaille.

Hoitoaika

Teen kaikki hoidot kiirettomällä aikataululla. Varaa hoitoaikaan 15min molemmin puolin sallien mahdolliset liikenneruuhkat, parkin etsiminen sekä kauneushoitolan pystyttäminen ja purkaminen luonasi.

Minimiveloitus

Jokaiselta hoitokäynniltä minimiveloitus on 50€ per osoite.

Maksutavat

Voit maksaa hoitosi ennakkoon pankkisiirrolla tai käteisellä paikan päällä. Kysyn aina varausta tehdessäsi miten haluat maksaa.

Tila ja tarvikkeet luonasi

Luonasi tarvitsen noin 3.5m x 1.5m tilan, sähköpistokkeen ja vettä. Pääosin tuon kaiken mukanani hoitopöydästä lähtien. Koita varata mahdollisimman rauhallinen paikka, jotta saat kaiken mahdollisen irti hoidostasi.

Parkki

Tulen luoksesi tuoden kaiken mukanani, joten tarvitsen mahdollisuuden parkkeerata lähelle asuntoasi. Varausta tehdessäsi, kysyn sinulta parkki mahdollisuudesta. Hoitojen hinnat eivät sisällä mahdollisia parkkimaksuja.

Ajan peruutus

Ymmärran, etta joskus voit joutua perumaan aikasi. Peruthan sen viimeistään 24 tuntia ennen hoidon alkua, jotta voin vapauttaa ajan muille.

Intiimisokerointi

SATTUUKO SE: Kyseessa on herkkä alue, joten kivutonta se ei ole. Ensimmäinen kerta kirpaisee aina eniten, mutta jo seuraavalla ajantasalla olevalla kerralla on huomattavasti helpompaa.

MITA HOIDOSSA TAPAHTUU: Tulet makaamaan hoitopöydällä kertakäyttö stringit jalassa tai ilman niitä, ihan miten itse haluat. Toinen jalka on koukistettuna tai molemmat jalat sammakko asennossa. Peppuvako sokeroidaan lopuksi sinun ollessa kyljelläsi. Tämä alue ei muuten satu yhtään!

KUINKA USEIN: Suositeltavaa on noin 4-5 viikon välein. Säännöllinen sokerointi myös heikentää karvakasvua ja huomaat, että karvankasvu voi heikentyä säännöllisesti sokeroiduilla alueilla. Säännöllinen huolto on siis hyvin tärkeää.

KAUANKO KESTÄÄ: Ensimmäisen sokeroinnin jälkeen voit huomata yksittäisiä karvoja jo 1-2 viikon päästä. Tämä johtuu siitä, että karvoitus kasvaa eri vaiheissa. Kahden/kolmen sokerointikerran jälkeen voit huomata, että karvoitus voi pysyä täysin poissa paljon pidempään, noin 3-6 viikkoa. Karvankasvu on hyvin yksilöllistä ja joillakin se on nopeampaa ja joillain hyvinkin hidasta.

Yhteystiedot

Soita minulle: 040-6620135
Lähetä sähköpostia: katja@liikkuvakauneus.fi
Facebook: Liikkuva Kauneus