LIIKKUVA KAUNEUSHOITOLA

CIDESCO-kosmetologi koulutukseni takaa sinulle parhaat mahdolliset hoidot ja tulokset. Teen kaikki hoidot kiirettömällä aikataululla käyttäen korkealaatuisia tuotemerkkejä.

Liikkuva Kauneus Hoidot

 • Ihokarvat

  Ihokarvat

  Sano hyvästit sheivauksen seuraavan päivän sängelle! Käytän sokeroinnissa itse kehittämääni korkealaatuista Sugarina sokerimassaa, jolla sokerointi on hygieenistä ja hellävaraista. Voin poistaa sinua häiritsevää ihokarvoitusta varpaista kasvoihin ja voit nauttia sileästä ja karvattomasta ihosta jopa viikkoja hoidon jälkeen. Säännöllinen sokerointi myös vähentää karvankasvuasi huomattavasti ja sopii myös herkälle iholle.

 • Kasvot

  Dr Alkaitis Luomukasvohoito

  Luomukasvohoidoissa käytossäni on luomusarjojen aarre Dr Alkaitis, jonka tuotteet tehdään pienissä erissä omassa laboratoriossa, kasviuutteista lähtien. Sarjan tukena hoidoissa on ylellinen luonnonkosmetiikan pioneeri Phyt's.

  Kasvohoidon ja/tai sokeroinnin yhteydessä on tarjolla myös lisähoitoina: kulmien värjäys+muotoilu, kirkastava mini käsihoito tai rentouttava hieronta.

 • Ryhmät

  Ryhmät luomuhemmottelua

  Syntymäpäivät, polttarit, pienten lasten äidit kimpassa tai hemmotteluilta parhaan ystävän kanssa. Olipa syy mikä tahansa, sinä ja vieraasi tulette viettämään ihanaa laatuaikaa yhdessä ja samalla hoidan teidät joustavalla aikataululla!

  Tarjoan ryhmille minikasvohoitoja, kulmien värjäystä+muotoilua, rentouttavaa hierontaa sekä mahdollisuuden kokeilla Dr Alkaitis tuotteita ennen ostamista.