KOSMETOLOGIN KOTIKÄYNNIT

Tarjoan sinulle ylellisiä hoitoja oman kotisi rauhassa pääkaupunkiseudulla ja lähiseuduilla. Tulen luoksesi tuoden täydenpalvelun kauneushoitolan mukanani. Kauneushoitolani on liikkeellä Ti-La klo 9.00-21.00.

Meikkipussin Työkalut – Pinsetit

Ehdottomat työkalut meikkipussissa ovat myös pinsetit, siveltimet ja tietenkin, omat sormet. En ole ikinä ollut meikkisienien kannattaja työkaluissa. Ne tuhlaavat meikkituotetta ja ovat epähygieenisiä, ellet sitten käyttä uutta sientä joka levitykseen. Sormet ja siveltimet ovat huomattavasti hygieenisempi ja säästeliäämpi valinta pohjan levitykseen.

Tässä siis pinsettien ehdottomat helmet. Ensi kerralla asiaa siveltimistä.

Meikkipussin-tyokalu-pinset

1. Tweezerman pinsetit ovat loistavat sijoitus ja nämä pinsetit ovat aina olleet ne ’must-have’ pinsetit ammattilaisille. http://kauppa.jolie.fi/product/1444/tweezerman-pinsetit

2. Tweezerman on saanut kovan kilpailijan Anastasia pinseteistä. Uskallan väittää, että nämä nappaavat vieläkin tarkemmin kuin Tweezermanin pinsetit. Tweezermanin etuna on kuitenkin teroituspalvelu maahantuojalla. http://www.bangerhead.fi/fi/artiklar/anastasia-tweezer.html

3. Ulkomailta tilattavat Rubis pinsetit ovat myös mainitsemisen arvoinen työkalu. Rubis kehitti tarkkuus pinsettejä, joita käytetään arvokellojen valmistukseen. Nämä tekevät taatusti loistavaa jälkeä ja kestävät vuodesta toiseen.
http://www.cultbeauty.co.uk/tools/tweezers-brow/rubis-classic-slant-tweezers.html

4. Omat sormet ovat yksi tärkeimmistä työkaluistasi. Niitä voi pestä ja desinfioida helposti ja siten ei ole murheita likaisista työkaluista. Ihokosketus myös lämmittää meikkituotetta ja siten ne leviävät tasaisemmin ihollesi. Vinkki: käytä nimetöntä aina tuotteiden levitykseen silmän alueella, näin et vie liikaa painoa herkälle silmän ihon alueelle.

No comments yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *