KOSMETOLOGIN KOTIKÄYNNIT

Tarjoan sinulle ylellisiä hoitoja oman kotisi rauhassa pääkaupunkiseudulla ja lähiseuduilla. Tulen luoksesi tuoden täydenpalvelun kauneushoitolan mukanani. Kauneushoitolani on liikkeellä Ti-La klo 9.00-21.00.

Ihonhoidosta

Sosiaalisen median myötä myös moni hakee neuvoja Facebookin ryhmistä aika vaativiinkin iho-ongelmiin ja tämä on jopa vaarallista! Siellä tulee kaikenmaailman neuvoja ja muodissa olevia tuotesuosituksia..hiero suolaa, roiku katosta pää alaspäin (no ei nyt onneksi sentään, mutta you get the point). Rakkaat ihmiset älkää kyselkö netissä, vaan tulkaa ammattilaiselle. Säästätte aikaa, rahaa ja ihoanne.

Itsekin menin nuorempana helposti koreiden markkinointien perässä tehtyjen hittituotteiden perään, mutta nykyään oma ihonhoidossa olevien tuotteiden määrä on hyvin hallittu ja karsittu. Älkää suosiko kosmetiikkamuotia kotihoidossa missä kolikolla on toinen puoli. Yksi esimerkki on voimakkaat AHA ja BHA-happohoidot, joista löytyy kotikäyttöönkin tarkoitettuja todella (=liian!) tujuja hoitoja. Itse käännyn happojen puoleen aniharvoin, mielummin kannattaa kuoria kasvoja hellävaraisemmilla entsyymikuorinnoilla. Mikäli haluatte käydä happohoidoissa, niin käykää taitavan kosmetologin luona ja noudattakaa jälkihoitoa pilkun tarkasti. Oman hoitometodini selkäranka on pitkäjänteinen, hellävarainen ja ihoa tukeva hoito. Vähän niinkuin laihdutuksessa, me kaikki tiedämme, että oikotietä ei ole. Syö terveellisesti ja liiku enemmän. Ihoon pätee ihan sama juttu, oikoteitä ei kannata kauheasti ottaa, vaan mielummin mennä hellävaraisin ottein eteenpäin ihoa hellivillä laadukkailla tuotteilla ja hyvällä ravinnolla.

Ihonhoito on parhaimmilaan yksinkertaista ja ei vaadi kymmentä eri tuotetta. Satsaa laatuun ja muutamaan juuri sinun ihollesi suositeltuun tuotteeseen ja kun annat ammattilaisen tehdä sinulle tuotesuositukset, niin vältyt myös kalliilta hukkaostoksilta. Mikäli luokseni tulee asiakas tuoteostoksille, niin testaan aina tuotteet iholle, jotta näen miten iho vastaa niihin ja olen aina asiakkaan tukena myös ostoksien/hoitoaikojen ulkopuolella.

Pointti kaikessa on se, että jokainen iho on erilainen. Ei kannata alkaa laittamaan mitään tujuja eksoottisia muodissa olevia raaka-aineita ihollenne, jos ette ole varmoja onko se hyväksi teille. Kuulostan jo rikkinäiseltä levyltä, mutta…muistakaa se hellävaraisuus. Meidän iho reppana on jo muutenkin kovilla jokapäiväisestä elämästä, joten hellitään, tuetaan ja autetaan sitä lempeällä hoidolla sekä laadukkailla tuotteilla. Alusta asti valmistettu terveellinen hedelmä+kasvisvoittoinen ruokavalio antaa loistavan pohjan kaunille heleälle iholle ja siihen lisättynä luottokosmetologin säännölliset kasvohoidot+juuri sinun ihollesi suunniteltu räätälöity ihonhoitorutiini nostaa hoidon aivan uudelle tasolle.

Meillä on tämä yksi iho, joten siihen kannattaa satsata.

No comments yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *