KOSMETOLOGIN KOTIKÄYNNIT

Tarjoan sinulle ylellisiä hoitoja oman kotisi rauhassa pääkaupunkiseudulla ja lähiseuduilla. Tulen luoksesi tuoden täydenpalvelun kauneushoitolan mukanani. Kauneushoitolani on liikkeellä Ti-La klo 9.00-21.00.


-->

Kosmetiikan pakkomyynti ja markkinointi

Tuotteiden myyntityyli kauneushoitojen jälkeen on asia mikä nostaa päätään aika paljon asiakkaiden kanssa jutellessa. Kuulen usein uusilta asiakkailta varsinkin kasvohoitojen jälkeen, että ’viimeksi mulle melkein pakkomyytiin’. Ehdottomasti minäkin suosittelen aina asiakkaan iholle sopivia tuotteita ja suurin osa teistä asiakkaista myös haluaa neuvoja ammattilaiselta, varsinkin, jos ihossa on erityistarpeita. Käymme usein hoitojen jälkeen läpi asiakkaani omat jo hallussa olevat hoitotuotteet ja katsotaan mikä kannattaa pitää, mikä saa kenkää ja mitä kannattaisi lisätä asiakkaan budjetin mukaisesti.

Itse käytän kasvohoidoissani Dr Alkaitis ja Phyts luomumerkkejä ja tarjoan asiakkaalle aina mahdollisuuden kokeilla tuotteita näytteillä ennen ostamista. En missään nimessä halua myydä tuotetta mikä jää istumaan käyttämättömänä hyllylle, siinähän ei ole mitään järkeä. Haluan löytää asiakkailleni tuotteet jotka istuvat kuin hanska heidän iholleen ja joskus nämä löytyvät omista myyntituotteistani ja joskus ohjaan heidät ostoksille muualle.

Phyts

Kosmetiikkapisnes on täynnä suuria sanoja ja mitä taidokkaampi ( ja siten kalliimpi) markkinointikampanja on tuotteen takana, sitä korkeampi hinta sillä usein on. En näe mitään järkeä voiteissa tai seerumeissa missä hinnat kulkevat pilvissä, koska tiedän hinnan koostuvan suurimmaksi osaksi erinomaisesta markkinoinnista ja kauniista pakkauksesta. Korkealaatuisten raaka-aineiden lisäksi katso mielummin tuotteen käytännöllisyyttä, esim. lasipulloon pakattu kasvojenpesutuote ei ole kauhean järkevä ratkaisu ja avattavaan purkkiin pakattuja kasvovoiteita älä edes vilkaise.

Dr Alkaitis tuotteet ovat täydellinen esimerkki järkevästä ja toimivasta sarjasta. Tuotteet tehdään pienissä erissä omassa laboratoriossa, ovat pakattuja hygieenisiin pumppupulloihin ja raaka-aineet ovat niin korkealaatuisia kuin vaan on mahdollista. Sarja on pieni ja tehokas, ilman mitään ylimääräistä hössötystä ja tuotteet hyvin riittoisia. Tuotteet oikein yhdisteltynä saa kukin ihotyyppinsä loistavan hoitometodin tällä sarjalla.

Dr-Alkaitis-organic-natural-raw-skin-care

Nykyään suosin hyvin askeettista ihonhoitoa. Mitä vähemmän tuotteita, sitä parempi. Näen myös asiakkaideni ihon voivan paljon paremmin, kun tuotemäärää on karsittu, ihon hoito on yksinkertaistettu ja ruokavalio on käännetty kasvisvoittoiseen suuntaan. Katsokaa, että lautasella on mm. vihanneksia läheltä, rasvaista kalaa, pähkinöitä, siemeniä, hedelmiä, kotimaisia marjoja ja täysviljaa. Ihosi sanoo taatusti kiitos!

No comments yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *